Byt språk till svenskaChange language to English
  Startsida    Om Doxa    Nyheter    Produkter    Utmärkelser    Investor relations    Kontakt  

Nyheter
2015-10-29   Kvartalsredogörelse Q3 juli-september 2015
2015-10-06   Doxa tecknar kreditram om 10 MSEK och emitterar 6 MSEK
2015-09-30   Doxas Aktieägarbrev 2
 

Nyheter

2012-02-17 Doxa lanserar ny produkt: Ceramir Crown & Bridge SingleCap

Det svenska dentalbolaget Doxa utökar sin produktportfölj med Ceramir Crown & Bridge SingleCap, anpassad för cementering av singelkronor.

Ceramir Crown & Bridge, ett tandcement baserat på Doxa:s patenterade teknologi för kalciumaluminat, lanserades i Sverige i slutet av 2009 och sedan dess även i delar av övriga Europa och i USA. Nu har den kompletterande produkten, Ceramir Crown & Bridge SingleCap, kommit ut på marknaden.

”Med lanseringen av Ceramir Crown & Bridge SingleCap erbjuder vi ett komplett produkterbjudande för cementering av dentala kronor och broar. Den nya förpackningsstorleken tillmötesgår på ett kostnadseffektivt sätt efterfrågan från tandläkare som cementerar en krona åt gången. Vi är övertygade om att lanseringen av SingleCap kommer accelerera användandet av Ceramir Crown & Bridge som redan nu väcker allt större uppmärksamhet hos tandläkare och opinionsledare inom dental industri och akademi”, säger Mårten Winge, VD på Doxa.

Ceramir Crown & Bridge SingleCap är registrerad för försäljning hos myndigheterna i EU och USA. Försäljningsrättigheterna för Ceramir Crown & Bridge innehar AB Nordenta för Sverige och Henry Schein Inc. för övriga världen.

För vidare information kontakta:
Mårten Winge, VD för Doxa AB: 018-478 20 60 eller mobil 070-657 59 27.

  Ceramir Crown & Bridge SingleCap


Visa dokumentet i ett nytt fönster  Pressmeddelande.pdf<< Tillbaka

Utvecklad av JNet Solutions